Klauzula informacyjna

Klauzula informacyjna

 

 

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest CINTAMANI POLAND Majewscy i Koć Sp.j. z siedzibą w Piasecznie (05-500) przy ul. Młynarskiej 13 A 90, NIP: 1231025727, REGON: 015768896, zwany dalej Administratorem; Administrator prowadzi operacje przetwarzania Pani/Pana danych osobowych,

  • Kontakt z Administratorem możliwy jest pod adresem e-mail: rodo@cintamani.pl lub pocztą tradycyjną na adres: 05-500 Piaseczno ul. Młynarska 13 A lok 90
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji umowy świadczenia usług drogą elektroniczną, umowy sprzedaży, promocji przez Administratora swoich towarów i nie będą udostępniane innym odbiorcom,
  • podstawą przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest udzielona przez Pana/Panią zgoda, konieczność wykonania umowy, której Pan/Pani jest stroną oraz podjęcie na Pana/Pani prośbę działań przed zawarciem umowy,
  • podanie danych jest niezbędne do zawarcia umowy, w przypadku niepodania danych niemożliwe jest zawarcie umowy,
  • podanie danych jest niezbędne w celu realizacji działań marketingowych i promocyjnych mających na celu promocję oferowanych przez Administratora danych produktów.

 

Posiada Pani/Pan prawo do:

  • żądania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych,
  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych przez Administratora
  • przenoszenia danych,
  • wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
  • cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych.
  • w celu realizacji działań marketingowych mających na celu promocję oferowanych przez Administratora danych produktów Pani/Pana dane osobowe podlegają zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, przy czym Pani dane nie są przekazywane podmiotom trzecim.
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji umowy oraz wynikających z niej uprawnień i obowiązków, a w pozostałych nie dłużej aniżeli istnieje Pani/Pana zgoda na przetwarzanie danych osobowych. W przypadku cofnięcia zgody dane są niezwłocznie usunięte.

 

 

Wersje językowe

Język polski

Waluty

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Artykuły

Witamy w nowym sklepie

czytaj całość »
Sklep jest w trybie podglądu

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

{nocache:fe3cfbf39ecde3e8ca010b6d0e50e4c4#0}
Click Shop | Hosting home.pl